Art Design 


Panairet

Art Design është pjesë e Shoqatës së Përpunuesve të Drurit së Kosovës dhe ka marrë pjesë në Panairet Ndërkombëtare të Mobilierisë të organizuara nga kjo shoqatë.

Pamje nga pjesëmarrja në Panair në vitin 2011

Pamje nga pjesëmarrja në Panair në vitin 2010

Pamje nga pjesëmarrja në Panair në vitin 2009

         

artdesign facebook wall

YouTube Channel

   
Ju jeni këtu: Home Panairet