Art Design 


Shpija e Kosovës dhe VIP Shpija

Art Design ka sponzorizuar reality show "Shpija e Kosoves" e pastaj edhe "VIP Shpija".
Në këtë projekt kompania ynë ka mobiluar kuzhinën dhe dhomat e gjumit

Shpija e Kosovës 2 dhe VIP Shpija 2

Pas suksesit në edicionin e parë, Art Design ka marrë pjese përsëri duke rregulluar
ambientin e kuzhinës dhe dhomat e gjumit në "Shpija e Kosovës 2" dhe "VIP Shpija 2".

Art Design do të vazhdoj të mbështes edhe në të ardhmen projekte të ngajshme.


Pamje të kuzhinave të krijuara nga Art Design për Shpija e Kosovës, VIP Shpija, Shpija e Kosovës 2 dhe VIP Shpija 2


artdesign facebook wall


+383 49 444 666

Rr. Mati 1(Te shkolla e re)
Prishtinë, 10000, Kosovë

YouTube Channel

Kontakto
   
Ju jeni këtu: Home Promo